Om

Jørgen Fokdal har igennem 25 år arbejdet med at designe og bygge store offentlige springvand i Danmark og i Skandinavien.

Nu skaber han mindre vandskulpturer til hjemmet, kontoret og haven, der kan give ro eller glæde til den enkelte, og dermed fornyet energi i ens tilværelse. Du kan også møde Jørgen som underviser; Hvordan tilrettelægger og bygge du et springvand. Vandets kulturhistorie og vandteknikken bag en vandkunst, er teamer for aktuelle workshops. Jørgen Fokdal tilbyder også kurser, hvor deltagerne selv får mulighed for bl.a. at lege med vandteknikkerne og blive klogere på de mange muligheder der er i vand som kunstform.​

Jørgen Fokdal arbejder med vandkunst indenfor og udenfor – bland andet: Vandsten, Vandkunst, Hvirvelspringvand, Vandvægge, Snozel-hus vandelement, føle vandkunst og Terapi vandlyde.

Jørgen Fokdal har blandt andet designet springvands geyseren for Rødovre Centrum, spejlbassinet ved Statens Museum for kunst og står bag værker ved Rohden gods, Maribo Torv (torvepigen), Vitus Berings Plads (Horsens), Karmer Torg i Sverige og Fornebuporten (krukke med røg) i Oslo.

Drikkefontæne

​Han har designet og udviklet den drikkefontæne der i dag bruges af mange kommuner til drikkevand i det offentlige rum.

Vand med kant ApS: Jørgen Fokdal, tlf: 4025 0965, mail: joergen@vandmedkant.dk